20.05.2011: Σας καλοσωρίζουμε στο Campingstuff ,μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικών αγορών,αποκλειστικά για τους λάτρεις της φύσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

E-mail:


Κωδικός:


(Υπενθύμιση)ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ


WISH LIST

0 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CAMPINGSTUFF.GR

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας...

...μέσω τηλεφώνου στο:2310475175

Παρακαλείσθε πριν καλέσετε στον πιο πάνω αριθμό να έχετε επιλέξει τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να είστε σε θέση να μας δώσετε πλήρη στοιχεία τιμολόγησης & αποστολής της παραγγελίας σας. (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΕΩΣΗΣ & ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ στον-ην υπάλληλο αρμόδιο για την τηλεφωνική καταχώρηση των παραγγελιών σας! Για οποιαδήποτε απορία σας  επικοινωνήστε μαζί μας στο info@campingstuff.gr . Η επεξεργασία των e-mails γίνεται σε πραγματικό χρόνο και λαμβάνετε την απάντησή σας, από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, άμεσα και υπεύθυνα.

...μέσω e-mail στο: info@campingstuff.gr*Λόγω της ηλεκτρονικής φύσεως του καταστήματος μας & της δυνατότητας ορθότερης παροχής στοιχείων από εσάς, είναι δυνατή η επικοινωνία μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  επεξεργάζονται σε πραγματικό χρόνο & η εξυπηρέτησή σας είναι ταχύτατη!


...μέσω της παρακάτω ΦΟΡΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ): 
 ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ονοματεπώνυμο:
*
Διεύθυνση:
Επάγγελμα:
T.K.:
Χώρα:
Τηλ.:
*
Πόλη / Περιοχή:
E-mail:
*
Σχόλια: